? Unde poti sta? - Centrul de Informare Turistica - Romos, jud. Hunedoara, ROMANIA
Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

antet
english version versiunea romana

Unde poti sta?  //  structuri de cazare

Unde pot sta? (Posibilități de cazare)

 

Pescăria Romos – capacitate de cazare: 14 locuri, plus spații de campare și amenajare pentru barbeque.

La Popa sașilor – situată în centrul satului Romos, pensiunea poate găzdui, în condiții de confort, maximum 10 persoane.

Cabana “Vânătorul” – intrată de curând în proprietatea Primăriei Romos, este în curs de amenajare.

Cazare la localnici – pentru excursioniștii care ajung în Ciungu Mare: cei mai mulți dintre localnici acceptă să-i găzduiască și să le ofere un pahar de vinars și o masă din produse ecologice.

Hanul Șurianu – situat pe drumul European E68, pe partea stângă în direcția spre Sebeș, imediat după coborârea de pe pasarela care traversează autostrada în dreptul comunei Șibot. Cazare în 7 bungalouri. Capacitatea restaurantului: 220 de locuri în 2 săli mari și 2 săli de protocol. Personal calificat în turism și alimentație publică. Oferta bucătăriei: mâncăruri tradiționale. Ofertă deosebită pentru organizarea unor evenimente de familie.

Pensiunea Florance – situată vis a vis de Hanul Șurianu. Condiții de cazare excelente, certificate prin numeroase Diplome de excelență în turism. 11 camere și capacitate maximă de cazare: 30 persoane. Confort termic deosebit asigurat de centrală termică proprie, acces la internet, camere cu televizor și baie. Restaurant cu 100 de locuri, amenajat cu gust și împărțit în 4 săli și un separeu. Vara, masa poate fi servită și pe terasă. Bucătăria oferă un meniu foarte bogat. Cele mai renumite mâncăruri: ciorbă de burtă, coaste de porc, mix-grill.

Pensiunea “Gura de Rai” – la aproximativ 5 km de Șibot spre Sebeș, pe partea dreaptă, pe E68. Are fermă proprie (15 ha) de livadă și culturi agricole și fermă proprie de creștere a animalelor, care asigură produse naturale pentru bucătăria pensiunii. Capacitatea restaurantului: 40 locuri. Capacitate de cazare: 18 locuri, în 3 camere de 2 locuri (pat matrimonial) și 3 camere de 4 locuri (câte 2 paturi matrimoniale).